Enoturisme i vins amb ànima a Copons
Més de cent anys fent vi a l'Anoia
Més de quatre generacions elaborant vins artesanalment, sense artificis i de proximitat. Des del nostre petit celler fem vins tranquils, escumosos i ancestrals que reflecteixen tots els matisos de les terres d'interior.
Descobreix els nostres vins
Elaborats artesanalment a Copons amb raïm ecològic de l’Anoia. Tranquils, escumosos i ancestrals que reflecteixen l’essència de la nostra terra, directes del celler a casa teva.
Vinya viva, terra fèrtil
Al Celler Anna Rosell cultivem el raïm amb agricultura regenerativa, una manera de treballar la vinya que respecta i cuida la terra perquè continuï viva i fèrtil per a les generacions futures.
No només preservem la biodiversitat i la salut del sòl, sinó que el regenerem, fomentant la vida microbiana, l’equilibri natural i la retenció d’aigua. Cada cep creix en harmonia amb el seu entorn, donant-nos un fruit que és el reflex més pur de la nostra terra.
Cultivem la vinya respectant i regenerant la terra, perquè cada cep sigui un testament viu de la nostra passió per la natura.
Enoturisme al cor del Celler Anna Rosell
Viu una experiència única al cor de Copons descobrint el món dels vins artesans. Al Celler Anna Rosell t’oferim visites guiades pel nostre petit celler familiar, on podràs conèixer de primera mà el procés d’elaboració dels nostres vins tranquils, escumosos i ancestrals.
Gaudeix de tastos exclusius que expressen l’essència de l’Anoia, envoltat de natura i històries que han passat de generació en generació. Vine a connectar amb la terra, la vinya i la cultura del vi en un entorn autèntic i acollidor.
MEDALLA D'OR
Categoria ancestral
MEDALLA DE PLATA
Categoria escumosos rosat amb més de 30 mesos de criança